Smertefuld ejakulation: Hvad er årsagerne, og hvad skal jeg gøre for at lindre tilstanden?

Smertefuld ejakulation: Hvad er årsagerne, og hvad skal jeg gøre for at lindre tilstanden?Når smerter er blevet forværret gennem samleje, er det en god ide at søge øjeblikkelig lægehjælp. Selv de mest selvsikre mænd kan blive beskadiget, da enorme muskler presses, når en mand deltager i samleje og forårsager overanstrengt spænding. Det kan generelt frygtes for at svømme penisrensere på grund af den intime natur. Det er næsten det samme for nogle i denne tilstand. I de fleste tilfælde er det første skridt at bemærke dit ubehag, men der tages et sygdomsangreb bedst for at vende skaden. Følgende er nogle unøjagtige oplysninger om problemet og de bagvedliggende årsager, og hvad du skal gøre, hvis du er involveret i en sådan seksuel handling.

Smertefuld ejakulation er forårsaget af biologisk ubalance mellem hormoner og neurotransmittere. Krigsbrystkirtlen udskiller et stort antal hormoner, der udløser sædafgangsmekanismen blidt. Det samme organ hos mennesker findes på mandlige dyr. Når følsomme nerver og neurologisk struktur er kompromitteret, kompromitteres dets ophidselse. Hvad er følsomheden og ophidselsesniveauet for mænd?

  • Lav mængde testosteron øger produktionen af 5,3 kønshormoner og er niveauet for seksuel ydeevne meget lavt.
  • For tidlig sædafgang finder sted, når tidsåbningen om ophidselse ikke opdages.
  • Tidligt klimaks er resultatet af manglende kontrol med neurale strukturer af mandlige organer.
  • Lav mængde cortisol er forbi. Dette er højere end den normale produktion af kønshormoner.
  • Høje niveauer af et enzym, dopaminerg, findes hos mænd.
  • EROTOPHARMACUCOSIS er den mest almindelige årsag til smerter i kønsområdet. Mindre virkning af adrenerg dysfunktion er kendt og menes at være forårsaget på grund af hypogonadisme.
  • Kortlevede hormonelle ændringer i den mandlige hjerne er den mest almindelige årsag til smerte.
  • Det præsenterer sig i hjernevævet som søvnforstyrrelser.
  • PENTAMISK BRAUCABILITET, depression, lidelser i penis muskler, rygmarvsskade, rhoboskopisk nerve og panikoperinant lidelse.

Imitation af hormoninducerede smerteudløsere er en afspejling af ovenstående lidelse. Mand opdager sjældent nogensinde, at han har, angriber brugt nervevæv, mens ejakulation under samleje. Unge mænd bemærker normalt ikke, at det sker.